Wpis

środa, 09 kwietnia 2014

Warsztaty...Akademia Smaku: Dekoracja stołu

Niedawno miałam zaszczyt uczestniczyć w warsztatach Dekoracji stołu organizowanego przez Akademię Smaku.

Było pięknie, smacznie i wesoło...

Nauczyliśmy się jak z rzeczy które są w każdym domu zrobić piękną i niedrogą dekorację zarówno stołu jak i potrawy

Oraz ....

Zupa cebulowa z serem Gruyere

Grillowane szaszłyki yakitori z łososia norweskiego w orientalnej marynacie z sałatka z owoców południowych

Pierś kurczaka zagrodowego w plastrach bekonu faszerowana serem mozzarella ze szpinakiem i sosem porowym

i na deser...

Dałkas orzechowy z kremem kawowym i sosem z owoców leśnych

mmmm PYCHA!!!!

zapraszam również do obejrzenia relacji przygotowanej przez Akademię Smaku

http://akademiasmakuonline.pl/spotkania/8,dekoracja-stolu-podane-z-klasa.html

Szczegóły wpisu

Tagi:
brak
Autor(ka):
kulinarnyplaczabaw
Czas publikacji:
środa, 09 kwietnia 2014 15:48

Polecane wpisy

  • Exspresowe ciasto z rabarbarem

    Składniki 250 g margaryny 1 szklanka cukru 3 łyżki wody 2 jaja 2 szklanki mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia rabarbar 0,5 kg  Sposób przyg

  • Boczek rolowany

     Składniki: czosnek ok 1 główka papryka słodka pieprz mielony czarny sól boczek surowybez kości ok 1,5 kg Sposób przygotowania: Jeżeli boczek ma skórkę

  • Boczek pieczony z jabłkami, czosnkiem i cebulką

    Składniki: 1kg boczku surowego 3 cebule 4 ząbki czosnku 1 jabłko sól pieprz papryka słodka papryka ostra majeranek Sposób przygotowania: Należy natrzeć boczek p

Kanał informacyjny

Kontakt: mrs.asia@vp.pl Przepis na chwilę kawowej przyjemności Akcja: Nie kradnij zdjęć! Durszlak.pl

Opcje Bloxa